Antena 3 Politică PSD a început "turneul" electoral cu Constanţa

PSD a început "turneul" electoral cu Constanţa

04 Mai 2007   •   21:55
PSD a început "turneul" electoral cu Constanţa

La Constanţa a început campania pentru referendum. Startul l-au dat social-democraţii. Aproape 4.000 de constănţeni l-au aşteptat pe preşedintele PSD, Mircea Geoană, care a sosit la întâlnirea cu aleşii cu o întârziere de jumătate de oră. Rând pe rând, pe scena special amenajată într-unul din cele mai mari parcuri ale oraşului au urcat primarii social-democraţi din judeţ, parlamentarii constănţeni, primarul Radu Mazăre şi în final preşedintele PSD, Mircea Geoană.

Împreună au criticat piedicile puse de miniştrii democraţi administraţiei locale şi le-au cerut constănţenilor să voteze pe 19 mai, pentru demiterea lui Traian Băsescu. Duminică va fi rândul democraţilor să îi convingă pe constănţeni că Traian Băsescu este preşedintele de care au nevoie. O vor face în cadrul unui miting care va avea loc în Piaţa Ovidiu, acolo unde sunt aşteptaţi să sosească aproximativ 6.000 de constănţeni, dar şi preşedintele suspendat Traian Băsescu.

Antena 3

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close