Antena 3 CNN Politică PSD ameninţă cu moţiunea de cenzură şi atacă "mafia pedistă"

PSD ameninţă cu moţiunea de cenzură şi atacă "mafia pedistă"

PSD ameninţă cu moţiunea de cenzură şi atacă "mafia pedistă"
25 Iul 2007   •   18:30

PSD ar putea iniţia o moţiune de cenzură, dacă nu încetează ?abuzurile? din administraţia locală. Secretarul general al Partidului Social Democrat, Titus Corlăţean, a anunţat, miercuri, că va propune conducerii PSD iniţierea unei moţiuni de cenzură dacă Guvernul nu va suplimenta, la următoarele rectificări bugetare, sumele alocate primarilor social-democraţi.

Corlăţean a criticat dur faptul că Executivul tolerează ?practica abuzivă şi discriminatorie? faţă de localităţile conduse de primari PSD, acuzând că acestea primesc de la buget bani mult mai puţini comparativ cu localităţile conduse de primari aparţinând PD şi PNL.

Potrivit lui Corlăţean, anul trecut, 78% din fondurile alocate prin hotărâri de Guvern comunităţilor locale au fost direcţionate către primăriile conduse de edili liberali şi democraţi.

Puterea instalată în 2004 a furat şi fură în continuare, susţine tot Titus Corlăţean. Social democratul afirmă că sunt vizate PD, PLD şi PNL, dar şi instituţiile statului care nu au reacţionat la semnalele apărute în presă. Corlăţean a vorbit despre existenţa unei mafii pediste a asfaltului, dar şi despre o mafie imobiliară a PD.

În acelaşi timp, Titus Corlăţean a cerut instituţiilor statului să verifice informaţiile referitoare la ''băieţii deştepţi'' care au cumpărat energie ieftină. Fără a-l nominaliza, Corlăţean i-a cerut preşedintelui Băsescu să se intereseze de realitatea pedistă, peledistă sau penelistă, în replică la declaraţiile lui Băsescu, potrivit cărora dacă în timpul guvernării PSD s-ar fi furat mai puţin, pensionarii nu ar mai fi în dificultate.

TITUS CORLĂŢEAN:

Antena3.ro

×
Parteneri
Atac cu rachete, lansat de teroriștii Hamas asupra Tel Avivului
x close