x close

PSD: În perioada 15-17 mai vom marca ”Zilele Prostiei” Guvernului Orban. Trei zile în care nu se pot aplica restricții

de L.D.    |    12 Mai 2020   •   10:01
PSD: În perioada 15-17 mai vom marca ”Zilele Prostiei” Guvernului Orban. Trei zile în care nu se pot aplica restricții Hepta

Reprezentanții Partidului Social Democrat au postat în această dimineață pe o rețea socială un mesaj cu privire la pregătirea Guvernului Orban pentru ieșirea din starea de alertă.

”În perioada 15-17 mai vom marca „ZILELE PROSTIEI” Guvernului Orban! Trei zile în care nu se pot aplica restricții pentru prevenirea pandemiei, din cauza unei gafe monumentale a Guvernului PNL!

Au trimis legea stării de alertă prea târziu la Parlament! Cu tot efortul senatorilor și deputaților de a o vota în cel mai scurt timp, din cauza unor termene procedurale obligatorii, legea nu poate intra în vigoare mai devreme de 18 mai!

În lipsa unor REGULI CLARE, va crește riscul de transmitere a coronavirusului. În aceste 3 zile, se poate anula tot efortul colectiv facut timp de două luni! Doar din prostia Guvernului Orban!

Recomandăm cetățenilor să respecte regulile de igienă și distanțare și în aceste 3 zile în care vor lipsi restricțiile legale!”, este mesajul postat pe rețeaua socială. 

Parteneri
Parteneri
sati