Antena 3 CNN Politică PSD: "În România lui Cioloș, doar bătăușii, recidiviștii de la USR, pot fi reabilitați"

PSD: "În România lui Cioloș, doar bătăușii, recidiviștii de la USR, pot fi reabilitați"

Social-democrații reamintesc că USR a susținut la primăria unei localități o persoană care a fost condamnată penal de două ori: "În România lui Cioloș, doar bătăușii, condamnații penal, recidiviștii de la USR, pot fi reabilitați! Niciun alt român”.

PSD: "În România lui Cioloș, doar bătăușii, recidiviștii de la USR, pot fi reabilitați"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    03 Dec 2021   •   15:09

"În România lui Cioloș, doar bătăușii, condamnații penal, recidiviștii de la USR, pot fi reabilitați! Niciun alt român! 'Este reabilitat. Are cazierul curat. Ne reprezintă cu cinste'. Asta spunea acest contorsionist al moralei și legii despre un bătăuș de duzină recidivist pus de USR, anul trecut, pe liste în alegeri”, transmit social-democraii într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

"Pentru dl. Cioloș însă, interesul politic este scuza pentru orice minciună, iar duplicitatea este o a doua sa natură pentru a-și atinge scopurile meschine și pentru a acoperi frustrările membrilor de partid rămăși șomeri, după plecarea de la guvernare”, adaugă aceștia.

PSD amintește și că USR a fost la guvernare.

"Lozincile expirate nu țin de loc de teste, de medicamente sau de sprijin pentru antreprenorii români, domnule Cioloș! Ați fost la guvernare un an și n-ați făcut nimic din ce ați promis propriului electorat! Dimpotrivă, v-ați bătut joc de români, de sănătatea și viața lor! Băgați capul în pământ și tăceți! Așa e cel mai cinstit”, se arată în finalul postării.

Reacția social-democraților vine după ce președintele USR, Dacian Cioloș, a criticat numirea lui Marian Neacșu în funcția de secretar geeral al Guvernului pentru că este condamnat penal pentru conflict de interese: „Liniștea peneliștilor se plătește cu funcții pentru penali”.

Președintele PSD Marcel Ciolacu susține că își asumă numirea lui Marian Neascșu în postul de secretar general al guvernului.

"Ca să înțelegem, domnul Neacșu n-a furat nimic, domnul Neacșu ca alți aleși locali a făcut parte dintr-un Consiliu de Administație, n-a fost plătit. (...) În acest moment, lucurile sunt foarte clare. Domnul Neacșu am înțeles că a avut o condamnare pe această incompatibilitate, pe conflict de interese, dar e depășită juridic, domnului Neacșu nu îi apare nimic în cazier”, a mai spus președintele PSD.

×
Subiecte în articol: PSD Ciolos USR
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close