Antena 3 CNN Politică PSD negociază cu Băsescu şi Tăriceanu

PSD negociază cu Băsescu şi Tăriceanu

PSD negociază cu Băsescu şi Tăriceanu
06 Iun 2007   •   07:59

PSD discută şi negociază cu fiecare parte, se pare inclusiv cu preşedintele Băsescu şi premierul Tăriceanu. Surse din partid spun că marţi seară social-democraţii s-ar fi întâlnit din nou cu democraţii. Liderul PSD şi-a continuat turul de forţă al negocierilor miercuri, când s-a întâlnit, pentru aproximativ 10 minute, cu premierul Tăriceanu. Potrivit surselor parlamentare, Geoană i-ar fi solicitat liderului PNL nu mai puţin de şapte posturi de ministru în Cabinetul Tăriceanu, dar premierul a respins ?oferta" PSD.

PSD a discutat chiar şi cu ambasadorul american la Bucureşti. Şedinţa liderilor PSD de marţi dimineaţă a fost întreruptă de prezenţa ambasadorului Statelor Unite, Nicholas Taubman, care a refuzat la ieşire să facă orice fel de declaraţii.

Nici Mircea Geoană nu a vrut să explice această vizită neobişnuită, chiar în mijlocul Biroului Permanent Naţional. Preşedintele social-democrat a promis că totul va deveni mult mai clar după ziua de vineri, când se va întruni Comitetul Executiv Naţional al PSD, unde se va decide ce va face partidul în viitor.

Antena 3

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close