Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, așteptat în PRU: "Noi îl așteptăm, considerăm că este cel mai bun premier al României de la I. C. Brătianu încoace"

Victor Ponta, așteptat în PRU: "Noi îl așteptăm, considerăm că este cel mai bun premier al României de la I. C. Brătianu încoace"

Victor Ponta, așteptat în PRU: "Noi îl așteptăm, considerăm că este cel mai bun premier al României de la I. C. Brătianu încoace"
29 Aug 2016   •   12:35

În prag de alegeri parlamentare, au început mutările și permutările. Cel mai recent transfer este al doi foști social-democrați la naționaliștii de la Partidul România Unită, partid condus de Bogdan Diaconu.

Este vorba despre Daniel Savu și Ion Eparu.

Anunțul a fost făcut chiar de președintele partidului, pe contul de Facebook.

Anunțul vine la doar două zile după ce un apropiat al lui Victor Ponta, Mirel Palada, a anunțat că a preluat funcția de purtător de cuvânt al partidului PRU.

În finalul anunțului, Bogdan Diaconu scrie “îl așteptăm pe VP!”, afirmație ce lasă loc de interpretări, în condițiile în care s-a vorbit, în ultima perioadă, despre plecarea lui Victor Ponta din PSD.

Președintele PRU, Bogdan Diaconu, a confirmat trecerea celor doi la PRU, într-o intervenție telefonică la Antena 3, în emisiunea Obiectiv, realizată de Răzan Dumitrescu și Oana Stancu Zamfir.

În plus, Gavril Mârza, deputat PSD de Suceva, a declarat că a fost sunat de Bogdan Diaconu, care l-a invitat să treacă la PRU, susţinând că şi Victor Ponta va veni la acest partid, în funcţia de preşedinte.

Bogdan Diaconu a infirmat că discuția ar fi avut loc în termenii descriși de Mârza, dar a confirmat că a fost contactat și a existat o discuție.

“Vizavi de Victor Ponta, eu am spus lucrurile public. Da, îl așteptăm și ni-l dorim pe Victor Ponta la PRU. Eu nu am spus că domnul Mârza a mințit că l-am sunat, dar a reprodus niște exagerări vizavi de discuția mea cu dânsul. Eu l-am invitat la o discuție, l-am întrebat dacă a văzut în mass-media colegii care s-au alăturat PRU și dacă dânsul ar fi interesat să participe la o astfel de construcție. Și da, ni-l dorim pe Victor Ponta lângă noi.”

"Nu este vorba despre o campanie mincinoasă, considerăm că Victor Ponta a fost cel mai bun premier al României de la I.C. Brătianu încoace, îl vrem în PRU. Plus că Victor Ponta nu a spus niciodată că pleacă din PSD, ci că “vrea într-o echipă de Champions League”. PRU este echipa de Champions League", a explicat Bogdan Diaconu.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close