Antena 3 CNN Politică PSD scoate artileria grea la Piteşti

PSD scoate artileria grea la Piteşti

PSD scoate artileria grea la Piteşti
12 Mai 2007   •   11:19

Cu o săptămână înainte de referendum, PSD scoate artileria grea. În mitingul de la Piteşti, preşedintele de onoare al partidului Ion Iliescu a dat replica acuzaţiei aduse de şeful suspendat al statului. Nici liderul PSD, Mircea Geoană nu s-a lăsat mai prejos şi a enumerat reprezentanţi ai oligarhiei democrate.

La mitingul social-democraţilor de la Piteşti, liderii partidului au pledat pentru demiterea lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României. Cel mai vehement discurs a fost cel al preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu. Acesta a afirmat că armele politice ale lui Traian Băsescu sunt minciuna şi calomnia.

Iliescu a contestat dreptul moral al lui Traian Băsescu de a-l cataloga drept oligarh. Fostul şef de stat l-a descris pe Băsescu drept un om lipsit de cultură, care a adus limbajul de mahala în politică.

Pe de altă parte, Mircea Geoană îl acuză pe Traian Băsescu că a predat CNSAS toate dosarele, cu excepţia dosarului său. ?Băsescu este un securist care nu merita sa ne conducă?, a acuzat Geoană.

Antena 3

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close