Antena 3 CNN Politică PSD va elabora o ?hartă a corupţiei? PNL-PD

PSD va elabora o ?hartă a corupţiei? PNL-PD

PSD va elabora o ?hartă a corupţiei? PNL-PD
16 Apr 2007   •   17:04

PSD va elabora un raport al celor doi ani de guvernare a Alianţei portocalii D.A. şi 'o hartă a corupţiei' la nivelul PNL-PD, a anunţat, luni, preşedintele social-democraţilor, Mircea Geoană, la finalul şedinţei Biroului Permanent Central al partidului. De asemenea, liderul PSD a precizat că la nivelul conducerii partidului s-a hotărât constituirea unui grup de lucru care să evalueze modul în care s-a făcut procesul de restituire a proprietăţilor.

'Grupul va avea în vedere evaluarea şi prezentarea de propuneri cu privire la contracararea efectelor perverse şi distructive privind aplicarea pachetului de legi referitoare la retrocedare. În ţara noastră s-a ajuns la forme aberante şi costisitoare pentru bugetul public, care nu au avut loc în alte ţări vecine confruntate cu acelaşi proces, cum ar fi Ungaria, Cehia, Slovacia sau Polonia', a arătat Geoană.

El a amintit că PSD cere desfiinţarea Fondului Proprietatea, constituit 'artificial, pentru a se căpuşa banul public prin sistemul bursier'.

Rompres

×
Parteneri
Câți bani vor primi românii în plus, în mână, după majorarea salariului minim
x close