Antena 3 CNN Politică PSD vrea debarcarea cabinetului Tăriceanu 2

PSD vrea debarcarea cabinetului Tăriceanu 2

PSD vrea debarcarea cabinetului Tăriceanu 2
17 Mai 2007   •   09:57

Tot mai mulţi lideri ai PSD ajung la concluzia că suspendarea preşedintelui Băsescu a fost o greşeală. Chiar dacă se feresc să recunoască oficial, lideri ai PSD, în special Grupul de la Cluj, pregătesc o reconciliere cu preşedintele Băsescu, susţin jurnaliştii de la "Cotidianul". În perioada imediat următoare referendumului din 19 mai, PSD intentionează să schimbe macazul şi ar putea depune o moţiune de cenzură împotriva Cabinetului Tăriceanu. Social democraţii iau foarte serios în calcul debarcarea Cabinetului Tăriceanu II, conform aceleiaşi surse.

Informaţia a fost confirmată de mai multi lideri PSD pentru "Cotidianul". ?Cred că soluţia unei moţiuni de cenzură este posibilă oricând?, a declarat pentru jurnaliştii de la "Cotidianul", vicepreşedintele PSD Vasile Dâncu, care spune că ?moţiunea de cenzură nu e o consecinţă a referendumului, ci a performanţei Guvernului?.

PSD încearcă acum să găsească formula prin care ar putea ?întoarce armele? fără costuri de imagine. Semnale au început să apară din apelurile repetate ale acestora la linişte, susţine aceeaşi sursă.

Citiţi articolul complet în Cotidianul

×
Parteneri
Reţeaua generalilor. Traseul banilor proveniţi din şpăgi
x close