Antena 3 CNN Politică Răbufnire UDMR pe fondul contrelor lui Anastase cu Opoziţia: Râde lumea de noi! Unde putem să mai coborâm?

Răbufnire UDMR pe fondul contrelor lui Anastase cu Opoziţia: Râde lumea de noi! Unde putem să mai coborâm?

Răbufnire UDMR pe fondul contrelor lui Anastase cu Opoziţia: Râde lumea de noi! Unde putem să mai coborâm?
18 Iun 2010   •   11:52

Nu trece o şedinţă a Biorului Permanent al Camerei Deputaţilor fără certuri între preşedintele acestui  for, Roberta Anastase şi un reprezentant al Opoziţiei pe diverse teme, în timp ce ceilalţi membri sunt nevoiţi să asiste la polemici ca simpli spectatori. Ultimul conflict avut  cu Anastase, de această dată cu liberalul Dan Motreanu a umplut paharul  pentru udemerişti care de obicei fac notă discordantă la şedinţele  conducerii Camerei dominate de patosul cu care se combat reciproc democrat-liberalii pe de o parte, cei ai PSD şi PNL de cealaltă.


La ultima şedinţă, deputatul Olosz Gergely  le-a bătut obrazul beligeranţilor, atrăgându-le atenţia că  războaielel verbale repetate  de la lucrările conducerii Camerei au devenit de ceva vreme ţinta presei  şi teme de interes pentru public.


?Stimaţi colegi, chiar vreţi să continuaţi? Deci, chiar vreţi să continuaţi? Unde o să ajungem? Întrebarea este: unde vreţi să ajungem? Ar trebui să ne ocupăm cu ceea ce ne-a însărcinat poporul. Haideţi să fim, vă rog eu mult! Deci, continuăm poveştile şi prostiile acestea de săptămâni întregi. Pe urmă, o să urmeze că o să mai cerem o comisie de anchetă. Deci, chiar nu vă înţeleg, oameni buni! Haideţi să ne facem datoria faţă de ţară. Deci, populismul a ajuns la acest nivel! Păi, astăzi m-am mirat şi colegii m-au întrebat şi în sală: ?Domnule, unde putem să mai coborâm? Sunt chestii personale, rezolvaţi-le în afara Parlamentului. Rezolvaţi-vă?. Deci, nu se poate, lumea râde de noi. Râde de noi şi tot vreţi să continuaţi??, a spus, exasperat, Olosz de polemicile iscate  între Anastase şi Motreanu  privind oportunitatea constituirii unei comisii de anchetă privind cheltuirea resurselor financiare pentru construirea patinoarului olimpic de la Braşov.

Cum cei vizaţi nu păreau a fi prea impresionaţi de indignarea udemeristului, deputatul şi-a continuat apelul atrăgându-le atenţia că  au ajusn  subicet de râs şi ironii pentru români.

?Instituţia aceasta este o instituţie democratică a ţării acesteia. Vă rog frumos să încetăm cu tot ce înseamnă acest populism şi încercăm şi în sală să ne comportăm cum trebuie. Râde lumea de noi. Râde lumea de noi şi pune întrebări? a mai spus Gergely.

Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Anastase
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close