Antena 3 CNN Politică Radu Stroe îl cheamă pe Maior la raport

Radu Stroe îl cheamă pe Maior la raport

Radu Stroe îl cheamă pe Maior la raport
01 Mai 2007   •   12:35

Preşedintele Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, Radu Stroe, i-a transmis directorului Serviciului, George Maior, invitaţia de a participa la lucrările comisiei, miercuri, 2 mai. Radu Stroe a solicitat, de asemenea, ca Maior să prezinte, tot pe 2 mai, concluziile anchetei interne privind 'bileţelele primului-adjunct', precum şi punctul de vedere al SRI cu privire la legalitatea solicitărilor transmise de UM 0724 Târgovişte către Tribunalul Judeţean Dâmboviţa.

Într-un comunicat de presă se precizează că, pe 2 mai, urmează să fie audiaţi la comisie, începând cu ora 12,00, prim-adjunctul directorului SRI, Florian Coldea, adjunctul Ionel Marin, şeful Direcţiei juridice, Matei Marin, şeful Direcţiei de protecţie internă, Puiu Gheorghe, precum şi şeful Inspectoratului pentru managementul resurselor informaţionale, Marin Ioniţă.

Reprezentanţii Serviciului Român de Informaţii s-au arătat deosebit de rezervaţi în declaraţii legate de discuţiile purtate cu reprezentanţii Comisiei de control parlamentar SRI pe marginea 'scandalului bileţelor' prezentate în urmă cu mai bine de o săptămână de preşedintele PSD, Mircea Geoană.

Rompres

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close