Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: DNA vrea să demonstreze, după 10 ani de partizant politic, că a devenit independentă

Radu Tudor: DNA vrea să demonstreze, după 10 ani de partizant politic, că a devenit independentă

Radu Tudor: DNA vrea să demonstreze, după 10 ani de partizant politic, că a devenit independentă
Sursa foto: Foto: VideoNews
17 Feb 2015   •   09:24
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a explicat că DNA vrea să îşi demonstreze independenţa, după 10 ani în care a demonstrat mult partizanat politic. 
 
"DNA vrea să îşi demonstreze că după 10 ani de partizanat politic a devenit independentă şi face anchete peste tot, în toată zona politică şi încearcă să se credibilizeze. Nu ştiu în ce măsură va reuşi, cert este că aceste informaţii legate de firma mamei lui Victor Ponta au apărut în campania electorală prezidenţială. Probabil că DNA şi-a notat în campanie toate detaliile şi acum face verificări. Pentru mine este foarte greu să scot DNA şi acţiunile ei dintr-o ecuaţie politică."
 
Radu Tudor a adăugat că operaţiunile devin relevante dacă ţinem cont de faptul că una din firmele anchetate are legătură cu premierul Victor Ponta.
 
"Nu au existat niciodată indicii sau suspiciuni că la firme de genul acesta s-au săvârşit infracţiuni. Firma devine relevantă, când e vorba de o legătură cu cineva important. Cum am titrat şi noi. Esenţa anchetei este Victor Ponta, nu firma. Timp de 10 ani DNA a protejat elemenete de crimă organizată cu politica la vârf în România, au o mare problemă de integritate şi moralitate şi acum, după ce au protejat multe persoane de pe lângă Traian Băsescu, iată, acum se verifică orice. Eu mi-aş păstra rezervele faţă de acţiuni de genul acesta."
 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close