Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan, după moțiunea de cenzură: "Am reușit să ducem la capăt multe din măsurile promise. PNL continuă să lupte"

Raluca Turcan, după moțiunea de cenzură: "Am reușit să ducem la capăt multe din măsurile promise. PNL continuă să lupte"

Raluca Turcan a declarat, după ce moțiunea de cenzură a trecut și Guvernul Orban a fost demis, că în aceste trei luni de guvernare au reușit să îndeplinească multe promisiuni, în ciuda "unui Parlament ostil și a fabricii de fake news a PSD".

Raluca Turcan, după moțiunea de cenzură: "Am reușit să ducem la capăt multe din măsurile promise. PNL continuă să lupte"
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Feb 2020   •   19:44

"Parlamentul a dat astăzi 261 voturi nu împotriva unui Guvern, ci a unui principiu democratic important: reprezentativitate autentică pentru aleșii locali.

În cele 3 luni de guvernare, am reușit să ducem la capăt multe dintre măsurile promise, în ciuda unui Parlament ostil și a fabricii de fake news a PSD.

PNL va continua să lupte pentru a da românilor o bună guvernare. Urmează alegeri locale și parlamentare și oamenii vor decide prin vot cum doresc să fie condusă România: cu frânele trase, ca pe vremea guvernării PSD, sau cu pedala de accelerație apăsată până la capăt, pentru a recupera șansele pierdute pe vremea guvernării PSD?", a scris Raluca Turcan pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan motiunea de cenzura
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close