Antena 3 CNN Politică Ramona Ioana Bruynseels, campanie în forţă: Privilegiile politicienilor sărăcesc România şi îl jignesc pe omul simplu

Ramona Ioana Bruynseels, campanie în forţă: Privilegiile politicienilor sărăcesc România şi îl jignesc pe omul simplu

Ramona Ioana Bruynseels, campanie în forţă: Privilegiile politicienilor sărăcesc România şi îl jignesc pe omul simplu
12 Oct 2019   •   13:53

Ramona Ioana Bruynseels, candidata Puterii Umaniste la prezidenţiale, şi-a lansat candidatura pentru Cotroceni la kilometrul 0 al României şi în faţa unei biserici emblematice din Bucureşti.

Alegerile care urmează sunt momentul pentru o schimbare radicală după 30 de ani în care românii simpli au fost umiliţi de spectacolul privilegiilor pe care şi l-au acordat cei aflaţi la Putere. Aceasta este mesajul cu care reprezentanta umaniştilor, Ramona Ioana Bruynseels, şi-a lansat campania pentru prezidenţiale.

 „Ce înseamnă picătură peste picătură, privilegiu pentru privilegiu? Înseamnă un ocean care îneacă România şi care o sărăceşte şi care jigneşte şi umileşte omul simplu. Împreună putem faci minuni”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

Eliminarea privilegiilor şi a imunităţilor nejustificate ale politicienilor este unul dintre cele mai importante angajamente ale Ramonei Ioanei Bruynseels în cursa pentru prezidenţiale.

Citeşte Şi Ramona Ioana Bruynseels: Un obiectiv fundamental este reformarea administrației publice

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels prezidentiale
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close