Antena 3 Politică Ramona Ioana Bruynseels, despre corectitudinea față de români: Trebuie să renunțăm la instituția imunității

Ramona Ioana Bruynseels, despre corectitudinea față de români: Trebuie să renunțăm la instituția imunității

16 Sep 2019   •   14:21
Ramona Ioana Bruynseels, despre corectitudinea față de români: Trebuie să renunțăm la instituția imunității
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3

Ramona Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste la Președinția României, a anunţat că una dintre priorităţile sale va fi desființarea imunității pentru preşedinte, parlamentari şi miniştri.

Ramona Ioana Bruynseels consideră că aceasta este soluţia pentru a stopa abuzurile şi pentru combaterea corupţiei.

De asemenea, candidatul umanist spune că, în primele 100 de zile ale mandatului va iniţia proiectul "România vorbeşte", cea mai mare platformă de consultare democratică directă din istoria României.

„Oamenii sunt îngrijorați în continuare că cei care sunt aleși și guvernează țara sunt preocupați de a face diverse afaceri, fiind corupți. Tocmai pentru a le arăta oamenilor că se poate face și altceva în România și că putem și noi, românii, să fim corecți, trebuie să renunțăm la Instituția Imunității. În acest moment ne ocupăm de găsirea căilor legale pentru a revizui tot ceea ce ține de instituția imunității în România”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close