Antena 3 CNN Politică Raport financiar: PNL are o datorie de 2,5 milioane euro, faţă de 1,6 milioane cât anunţa Cataramă vineri

Raport financiar: PNL are o datorie de 2,5 milioane euro, faţă de 1,6 milioane cât anunţa Cataramă vineri

Raport financiar: PNL are o datorie de 2,5 milioane euro, faţă de 1,6 milioane cât anunţa Cataramă vineri
06 Mar 2010   •   12:58

PNL are datorii mai mari decât cele pe care le anunţa vineri Viorel Cataramă, de la tribuna congresului. Sâmbătă, Gheorghe Ciubotaru, preşedintele Comisiei de cenzori a PNL anunţa o datorie de aproximativ 60 de lei, pe cap de membru. La un calcul simpul, având în vedere că PNL numără aproximativ 180.000 de membri, suma totală pare să depăşească 2,5 milioane de euro, faţă de 1,6 milioane euro, cât anunţase vineri Viorel Cataramă.

? Mă întreb ce s-a întâmplat în decursul unui an de zile cu Crin Antonescu, care a ajuns prin vot nominal preşedintele PNL, iar acum doreşte vot pe liste. Ca să pot ajunge la o explicaţie, m-am uitat pe cheltuielile PNL în anul 2009, după alegeri? a spus Cataramă vineri. ?Noi avem un minus de 1,6 milioane euro diferenţa între cheltuieli şi venituri. Orice Congres are pe ordinea de zi un punct care vizează bugetul partidului. La noi nu există'? a adăugat el.

În raportul Financiar, prezentat sâmbătă în Congres se arată că partidul a moştenit o datorie de 300.000 de euro, în martie 2009, când Crin Antonescu a preluat şefia liberalilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PNL datorii Antonescu
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close