Antena 3 CNN Politică "Raportările lui Flutur au fost false"

"Raportările lui Flutur au fost false"

"Raportările lui Flutur au fost false"
22 Apr 2007   •   11:47
Premierul Tăriceanu l-a acuzat pe fostul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur, că ar fi făcut raportări false despre despre agenţiile locale operaţionale ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură. Declaraţia a fost făcută la o întâlnire cu ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remeş, şi cu şefii de agenţii din întreaga ţară. Primul ministru a menţionat că priorităţile în agricultură sunt construirea rapidă a Agenţiilor de Plăţi în teritoriu şi eficientizarea programului SAPPARD.

Tăriceanu a mai menţionat că accesarea prin internet a fondurilor europene este dificilă pentru fermierii de la ţară şi a cerut schimbarea sistemului. Premierul a mai cerut şi acordarea rapidă a subvenţiilor pentru ţărani, deoarece acordarea acestora a fost mult întârziată.

Gheorghe Flutur a reacţionat la declaraţiile premierului Tăriceanu spunând că acestea sunt strict politice, pentru că îl susţine pe Traian Băsescu. Fostul liberal a spus că nu ştie la ce raportări se refră primul ministru şi că el a plecat din minister revocat de Tăriceanu, nu pentru că nu ar fi făcut performanţă.

Bundaru Anca, Antena3.ro

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close