Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, calcule de ultim moment înaintea votului din Parlament: „Noaptea e un sfetnic bun. Avem 238 de voturi pentru Guvernul Orban”

Rareș Bogdan, calcule de ultim moment înaintea votului din Parlament: „Noaptea e un sfetnic bun. Avem 238 de voturi pentru Guvernul Orban”

Rareș Bogdan, calcule de ultim moment înaintea votului din Parlament: „Noaptea e un sfetnic bun. Avem 238 de voturi pentru Guvernul Orban”
04 Noi 2019   •   12:22

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a declarat la Antena 3 că, în momentul de față, 238 de parlamentari vor vota pentru învestirea Guvernului Orban, confirmând totodată că au existat discuții tete a tete ale liderilor PNL cu parlamentari ai altor partide politice.

”Noaptea e un sfetnic bun. (...) Avem 238 de voturi pentru Guvernul Orban”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3.

Rareș Bogdan a vorbit și despre trădătorii din Opoziție care vor susține Guvernul, subliniind că sunt oameni care se gândesc la binele țării, înainte de toate, nu la avantajele lor imediate.

”Nu îl înțeleg pe Victor Ponta, o spun cu sinceritate. Nu înțeleg atunci de ce ne-a ajutat să dăm jos Guvernul. Ce l-a făcut să se sucească în trei saptămâni. Mă bucur totuși că sunt oameni în Pro România care se gândesc înainte de orice la țară, la România, și ulterior la interesul național al acestui stat, și nu la avantajele lor imediate. Să îl numești pe Sorin Câmpeanu trădător... (...) omul are respectul întregii comunități francofone la nivel mondial”, a spus Rareș Bogdan.

 

×
Subiecte în articol: Guvernul Orban
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close