Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, la Antena 3: Guvernul și-ar putea asuma răspunderea pe desființarea Secției Speciale

Rareș Bogdan, la Antena 3: Guvernul și-ar putea asuma răspunderea pe desființarea Secției Speciale

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a anunțat că liberalii vor veni cu asumare de răspundere în Parlament pe desființarea Secției de Investigare a unor Infracțiuni din Justiție, dar și pe eliminarea pensiilor speciale.

Rareș Bogdan, la Antena 3: Guvernul și-ar putea asuma răspunderea pe desființarea Secției Speciale
26 Ian 2020   •   19:31

„Desfiinţarea Secţiei speciale este una dintre foarte posibilele noastre asumări, în perioada următoare. Este foarte posibil. Noi avem o rafală de asumări. Este posibil ca una dintre ele să fie pe SIIJ, aşa cum cea care va fi poimâine citită va fi pe două tururi de scrutin, dar şi pe mărirea numărului de parlamentari în diaspora”, a declarat Rareș Bogdan, duminică, la emisiunea ”Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv”.

Europarlamentul a mai subliniat că 84% dintre români își doresc anticipate.

„Pentru noi Guvernul guvernează, Parlamentul blochează.Noi avem o majoritate constituită destul de greoi, din opt forțe politice diferite. Dacă vă uitați pe toate grupurile care susțin Guvernarea Orban sunt nu mai puțin de opt grupuri independete în frunte cu PNL. Guvernarea în această formulă e extrem de greoaie, iar fiecare măsură trebuie negociată la maxim, iar PSD încă are forța parlamentară, are suficienți parlamentari care au reieșit în urma alegerilor din 2016 prin care să blocheze foarte multe inițiative”, a mai spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a mai adăugat că pe lângă asumarea răspunderii pe desființarea SIIJ, pensiile speciale sunt, de altfel, „un motiv de asumare”.

„Noi încercăm să punem în aplicare întreg programul de Guvernare  prin care a fost învestit Guvernul Orban în Parlament, și de asemenea, dorim să punem în aplicare toate promisiunile electorale pe care le-am făcut în anul 2019 în fața alegătorilor noștri”, a mai precizat europarlamentarul liberal.

Rareș Bogdan, la Antena 3: Guvernul și-ar putea asuma răspunderea pe desființarea Secției Speciale

×
Subiecte în articol: Subiectiv SIIJ
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close