Antena 3 CNN Politică Războiul Năstase-Geoană se duce pe blog

Războiul Năstase-Geoană se duce pe blog

Războiul Năstase-Geoană se duce pe blog
17 Iul 2007   •   09:44

Adrian Năstase şi Mircea Geoană sunt protagoniştii unui nou război. Pentru că liderul PSD ar fi vorbit de dosarele grele care i se pregătesc fostului premier, Năstase îl suspectează pe Geoană de complicitate cu Daniel Morar sau cu Traian Băsescu.
Declaraţiile lui Geoană de la Comitetul Executiv Naţional de vineri potrivit cărora ?unele organizaţii fac regii în legătură cu întoarcerea lui Adrian Năstase, dar dosarele grele ale lui Adrian Năstase nici n-au fost încă scoase?, au primit replica de la fostul premier.

Năstase mărturiseşte, pe blogul său personal, că a fost contactat de unii colegi din partid ?nedumeriţi? de aceste afirmaţii, dar când l-a sunat pe Geoană să-l întrebe dacă este adevărat, acesta a negat declaraţiile. ?Mi-a spus că declaraţia lui îl viza pe Traian Băsescu, în sensul că, după decizia Curţii Constituţionale, el va inventa sigur alte lucruri, eventual dosare, nu doar împotriva mea, ci şi împotriva altor adversari politici?, scrie Năstase pe blog.

Năstase îi dă replica lui Geoană pe blog
Fostul premier se declară nemulţumit de lipsa de reacţie a partidului său în legătură cu decizia Curţii, care practic desfiinţează mecanismul ?vânătorii de vrăjitoare? pornite împotriva sa în 2005.

Citiţi articolul complet în Jurnalul Naţional

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close