Antena 3 CNN Politică Reacția lui Dacian Cioloș după atacul lui Victor Ponta: Acuzațiile tale, Victor, cu tot respectul, mi se par deplasate

Reacția lui Dacian Cioloș după atacul lui Victor Ponta: Acuzațiile tale, Victor, cu tot respectul, mi se par deplasate

Reacția lui Dacian Cioloș după atacul lui Victor Ponta: Acuzațiile tale, Victor, cu tot respectul, mi se par deplasate
Sursa foto: Foto: Facebook / Dacian Ciolos
12 Mai 2016   •   20:37

Fostul premier Victor Ponta s-a dezlănțuit, joi, pe Facebook, la adresa premierului Dacian Cioloș. Ponta notează că de la evenimentul de inagurare a scutului antirachetă, de la Deveselu, au lipsit câțiva oameni care au contribuit major la acest proiect.

Premierul Dacian Cioloș a răspuns acuzațiilor aduse de Ponta, tot pe Facebook.

Dacian Cioloș scrie că invitațiile au fost realizate de Ambasada SUA, în consultare cu MApN.

"Am văzut acuzele complet gratuite pe care mi le aduce Victor Ponta legat de acest lucru. Doresc să precizez că invitațiile la ceremonie precum și conținutul acesteia au avut ca actor principal Ambasada SUA (SUA fiind deținătorul acestei facilități de apărare de la Deveselu), desigur in consultare cu Ministerul Apărării si cu celelalte institutii guvernamentale cu atributii in domeniu. În consecință, gazda evenimentului nu am fost eu așa încât invitarea participanților nu cădea în sarcina mea ca prim ministru. Îmi pare rău că neinvitarea la eveniment a cauzat nemulțumiri unora, probabil îndreptățite, dar acuzațiile tale, Victor, cu tot respectul, mi se par deplasate. Am cerut Ministerului Apărării să clarifice condițiile organizării ceremoniei, ca să nu existe ambiguități. Repet, meritul pentru realizarea de la Deveselu este al mai multor oameni, și în niciun caz al meu."

 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close