Antena 3 CNN Politică Reconversie profesională: de la şoferie şi gale Local Kombat la scaunul de vicepreşedinte de Consiliu Judeţean

Reconversie profesională: de la şoferie şi gale Local Kombat la scaunul de vicepreşedinte de Consiliu Judeţean

Reconversie profesională: de la şoferie şi gale Local Kombat la scaunul de vicepreşedinte de Consiliu Judeţean
Sursa foto: Consiliul Judetean Cluj
30 Ian 2009   •   12:08

Mihai Szeplekan, fostul şofer al ex-preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj Marius Nicoară şi organizator al galelor ?Local Kombat? a fost validat în funcţia de consilier judeţean din partea PNL în CJ Cluj după ce persoana care trebuia să ocupe acest post a refuzat.
Mihai Szeplekan a fost desemnat în Consiliul Judeţean Cluj în locul lui Marius Nicoară, ales senator în noiembrie anul trecut. Persoana care trebuia să îi ia locul lui Nicoară, conform listei PNL pentru Consiliul Judeţean Cluj, era omul de afaceri italian Giacomo Dreoni, însă acesta a fost momitcu o funcţie la biroul senatorial al lui Nicoară, astfel că locul la CJ a fost ocupat de fostul şofer.
În C.V.-ul noului vicepreşedinte de CJ nu poate fi găsit nimic care să-l califice pentru noua funcţie. Angajat ca şofer în perioada în care Nicoară a condus CJ Cluj, la Regia autonomă de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, Szeplekan se remarcă numai prin calităţile de migrator politic. A fost iniţial membru PRM şi a lucrat pentru fostul deputat Petru Călian, iar după ce acesta s-a înscris în PC. Fost membru PRM, Mihai Szeplekan a aderat la PNL în urmă cu mai bine de doi ani. A fost, iniţial, un apropiat al liderului PRM Petru Călian (în prezent, deputat ales din partea PD-L). De altfel, Szeplekan şi-a câştigat notorietatea tocmai prin faptul că l-a atras pe Călian în organizarea unor competiţii de ?street fight? (lupte de stradă) la Cluj. Nu a stat mult şi a trecut la PNL, alături de alţi membri ai tineretului PRM.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sofer vicepresedinte Consiliu Judetean PNL
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close