Antena 3 Politică Robert Turcescu, avertisment pentru Guvernul Orban: „E război, fraților! Plafonați salariile bugetarilor”

Robert Turcescu, avertisment pentru Guvernul Orban: „E război, fraților! Plafonați salariile bugetarilor”

19 Mar 2020   •   09:39
Robert Turcescu, avertisment pentru Guvernul Orban: „E război, fraților! Plafonați salariile bugetarilor”

Deputatul PMP Robert Turcescu lansează un avertisment pentru Guvernul Orban căruia îi cere să plafoneze salariile bugetarilor pentru că va urma o recesiune economică severă.

„PLAFONATI SALARIILE platite din bugetul de stat!

Președinte, premier, ministru, parlamentar, procuror, sereist, judecator, primar, director la instituții/companii de stat sau cu capital majoritar de stat si altii din categorii similare, ar trebui in aceasta perioada sa aiba un venit lunar PLAFONAT si care sa NU depaseasca 4000- 5000 de lei.

Acelasi lucru valabil si pentru pensionarii de lux, cei cu pensii speciale.

E razboi, fratilor, e un 9/11 global, nicio tara nu va scapa nezdruncinata dpdv economic. Dar isi vor reveni acele tari care vor trata acest razboi pe doua fronturi: pe de o parte lupta cu coronavirusul, pe de alta parte lupta cu recesiunea economica. In lupta cu recesiunea nu poți insa doar sa dai, trebuie obligatoriu sa si tai.

Eu o spun răspicat pentru ca mi-e scirba de asa-numitele calcule politice pe care si le fac unii, gindindu-se ca daca se ating de bugetarii si de pensionarii Sistemului pierd alegerile.

Bai, natîngilor, nu despre alegeri e vorba, ci despre speranță: daca mai vrem sa ne revenim cindva, trebuie actionat cu fermitate ACUM!

PS: si nu uitati agricultura! Taranii si fermierii trebuie sprijiniți in perioada urmatoare asa cum sint sprijiniti medicii acum!”, scrie Robert Turcescu.

 


 
 

×
Subiecte în articol: Robert Turcescu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close