Antena 3 CNN Politică Roberta Anastase: Emil Boc este cea mai bună variantă pentru PDL

Roberta Anastase: Emil Boc este cea mai bună variantă pentru PDL

Roberta Anastase: Emil Boc este cea mai bună variantă pentru PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Apr 2011   •   18:58
Roberta Anastase, secretarul executiv al Partidului Democrat Liberal, a declarat joi că Emil Boc este cel mai potrivit pentru preşedinţia partidului, în condiţiile în care Vasile Blaga nu poate să aducă schimbare formaţiunii politice.

"Emil Boc este cea mai bunã variantã, nu cred cã dacã vrem schimbare Vasile Blaga se poate numi schimbare, pentru cã Vasile Blaga a fost în echipa care a condus şi, aşa cum spuneam, numãrul doi în partid. Deci nu cred cã aceasta este schimbarea. Îmi doresc în continuare cu Emil Boc preşedinte şi Vasile Blaga secretar general", a afirmat Anastase, la postul public de radio.

Anastase a vorbit şi despre competiţia din partid, pe care a numit-o „sănătoasă”.”'Eu cred cã toţi candidaţii au multe atuuri care îi ajutã în aceastã competiţie şi beneficiază de respectul meu şi aş putea spune că îi cunosc de foarte mult timp, şi aici mã refer atât la Vasile Blaga, cât şi la Emil Boc, având în vedere că eu am vreo 20 de ani în partidul acesta. Cred că în primul rând este o competiţie sãnãtoasã şi iată că ce poate fi mai important ca într-un partid, practic, numãrul unu şi cu numãrul doi sã intre în competiţie”, a spus Anastase.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close