Antena 3 CNN Politică Scandal în conducerea Primăriei sectorului 4

Scandal în conducerea Primăriei sectorului 4

Scandal în conducerea Primăriei sectorului 4
19 Apr 2007   •   13:21
Bucureşti - Conflict acerb în conducerea primăriei sectorului patru. Primarul liberal Adrian Inimăroiu şi viceprimarul democrat Radu Silaghi s-au acuzat reciproc de incompetenţă, ilegalităţi şi abuz în serviciu. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unor conferinţe de presă separate, ca pentru a dovedi că cei doi capi ai sectorului patru nu mai pot continua colaborarea.

Primarul Adrian Inimăroiu este acuzat de Radu Silaghi că i-a ridicat acestuia atribuţiile de serviciu. Viceprimarul pune situaţia tensionată din cadrul primăriei pe seama ieşirii Partidului Democrat de la guvernare. Silaghi susţine că primarul de sector nu s-a ocupat deloc de problemele comunităţii. Potrivit viceprimarului sectorului 4, Inimăroiu a intervenit în schimb pe lângă directorii serviciilor din primărie să nu mai colaboreze cu Radu Silaghi.

La rândul său, Adrian Inimăroiu spune că viceprimarul de sector nu îşi îndeplineşte atribuţiile şi încearcă să împiedice bunul mers al consiliului local. Mai mult decât atât, Radu Silaghi este contestat chiar şi de consilierii din propriul partid. Viceprimarul PD Radu Silaghi a declarat că are în continuare susţinerea organizaţiei Partidului Democrat din sectorul patru.

Antena 3

×
Parteneri
Câți bani vor primi românii în plus, în mână, după majorarea salariului minim
x close