Antena 3 CNN Politică Scandal și înjurături între Vanghelie și un protestatar în fața Curții de Apel București: ”Mi-a dat un picior și am luat atitudine, nu am mai putut rezista!”

Scandal și înjurături între Vanghelie și un protestatar în fața Curții de Apel București: ”Mi-a dat un picior și am luat atitudine, nu am mai putut rezista!”

Scandal ca la ușa cortului înaintea unui celebru proces de corupție, în fața Curții de Apel București, în această dimineață.

Scandal și înjurături între Vanghelie și un protestatar în fața Curții de Apel București: ”Mi-a dat un picior și am luat atitudine, nu am mai putut rezista!”
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Noi 2021   •   11:57

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, a dat cu ochii de un protestatar. Spiritele s-au încins și politicianul a lovit telefonul protestatarului după care a urmat o serie de înjurături din ambele părți până la intervenția unui jandarm. 

Protestatar: ”Ați venit la școală pentru că aveți un apel pentru condamnare!”

Vanghelie: ”Te rog frumos pleacă de lângă mine!”.

Protestatar: ”Stai pușcăriașule cuminte. Dă mă banii înapoi pe care i-ai furat, mă! Borfașu, Vanghelie, un escroc, da, mă, banii înapoi, mă, borfașule mă. Pune-ți mă masca borfașule”.

”Este inadmisibil ce se întâmplă, acest individit urmărește politicieni, se duce la ei acasă și își permite să facă ce vrea. M-a filmat, a venit pe la spate, mi-a dat un picior și atunci m-am întors și am luat atitudine. Care este soluția când cineva te lovește pe la spate. Nu era niciun polițist, decât înăuntru, este inadmisibil așa ceva! O să depun plângere penală pe numele acestui individ. Îmi cer scuze, era dimineață și nu am mai putut să rezist când mi-a dat cu piciorul, nu este normal ce am făcut, dar și Dumnezeu iartă” a spus Vanghelie la Antena 3, în exclusivitate.

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close