Antena 3 CNN Politică Secţii de votare suplimentare în UE

Secţii de votare suplimentare în UE

Secţii de votare suplimentare în UE
04 Mai 2007   •   15:56

Ministrul de Externe Adrian Cioroianu a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că Guvernul a aprobat o ordonanţă de urgenţă prin care dispune crearea unor secţii de votare suplimentare în străinătate. Vor apărea astfel şi alte centre faţă de cele existente până acum, însă România aşteaptă acum acceptul din partea ţărilor ce le vor găzdui. Este vorba în principal despre Spania şi Italia, a mai precizat ministrul.

Apel către Băsescu: vă rog să nu mă puneţi în situaţia de a fi criticat de Anca Boagiu
?Intenţia noastră este de a încuraja toţi românii care doresc să voteze să se prezinte în sălile de vot?. Cioroianu a vorbit şi de această dată despre intenţia de a nu amesteca MAE în campania electorală pentru referendum. ?Am tot respectul faţă de preşedinţii ţării dar nu vreau să amestec MAE în deplasarea electorală a nimănui?. Ministrul de Externe a făcut un apel către preşedintele suspendat Traian Băsescu în care îl roagă ?să nu mă pună în situaţia de a fi criticat de Anca Boagiu că politizez acţiunile acestui minister?.

În ceea ce priveşte demisia purtătorului de cuvânt Corina Vinţan, Cioroianu a adăugat că săptămâna viitoare va face anunţul legat de persoana care o va înlocui. ?Ea a trecut uman şi personal printr-o perioadă dificilă, în care a fost pusă la zid pentru nişte greşeli pe care le putea face oricine?, a explicat ministrul.

Download lista secţiilor de votare (PDF)

Antena3.ro

×
Parteneri
Atac cu rachete, lansat de teroriștii Hamas asupra Tel Avivului
x close