Antena 3 CNN Politică Şefii PDL au votat împotriva excluderii lui Dan Păsat din partid

Şefii PDL au votat împotriva excluderii lui Dan Păsat din partid

Şefii PDL au votat împotriva excluderii lui Dan Păsat din partid
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Feb 2011   •   15:50

Surse PDL: Biroul Permanent Naţional al PDL a decis, luni, ca deputatul Dan Păsat să nu fie exclus din partid., Pentru excluderea lui Dan Păsat din PDL au votat trei lideri ai partidului, ceilalţi exprimându-se înpotriva propunerii de excludere.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit în această după-amiază cu şefii de filiale PDL, informează Gândul. Potrivit unor surse, discuţia cu preşedintele a fost programată pentru ora 15:00, iar locul întânirii ţinut secret.

Potrivit sursei citate, şeful statului anunţase încă de săptămâna trecută că este dispus să discute cu "toţi preşedinţii de organizaţii odată", în perspectiva viitoarelor alegeri interne din PDL, programate pentru jumătatea lunii mai.

La data de 18 februarie 2010, faţă de Dan Păsat s-a dispus urmărirea penală în legătură cu două infracţiuni de şantaj, iar la data de 28 iunie 2010 cercetările au fost extinse, fiind dispusă urmărirea penală faţă de Păsat şi sub aspectul celorlalte infracţiuni menţionate în cererea de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive.
   
În urma refuzului Parlamentului de a-i ridica imunitatea lui Păsat, procurorii continuă cercetarea acestuia.

×
Subiecte în articol: Dan Pasat pdl
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close