Antena 3 CNN Politică Şeful Deputaților PSD, replică pentru Florin Roman: Chiar nu vă crapă obrazul de rușine?! Iresponsabililor, incapabililor de la PNL

Şeful Deputaților PSD, replică pentru Florin Roman: Chiar nu vă crapă obrazul de rușine?! Iresponsabililor, incapabililor de la PNL

Şeful grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, susţine că "gestionarea dezastruoasă" a pandemiei de coronavirus aparține în totalitate liberalilor care au sacrificat tot, ca să-şi "umple buzunarele cu șpăgi de milioane de euro".

Şeful Deputaților PSD, replică pentru Florin Roman: Chiar nu vă crapă obrazul de rușine?! Iresponsabililor, incapabililor de la PNL
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    25 Iun 2020   •   19:00

"Chiar nu vă crapă obrazul de rușine?! Iresponsabililor, mafioților, incapabililor de la PNL", i-a replicat liderul deputaților PSD, Alfred Simonis lui Florin Roman, care afirmase că PSD este principalul vinovat de creșterea alarmantă a numărului noi de îmbolnăviri.

De asemenea, Simonis pune şi nerespectarea măsurilor de protecţie tot pe seama PNL, despre care spune că nu au credibilitate.

"Chiar nu vă crapă obrazul de rușine?! Iresponsabililor, mafioților, incapabililor de la PNL!

Gestionarea dezastruoasă a pandemiei vă aparține în totalitate! Ați ținut românii în case, ați pus la pământ toată economia, ați sacrificat TOT doar ca să vă umpleți voi buzunarele cu șpăgi de milioane de euro și acum aveți tupeul să dați vina tot pe români și pe PSD?!

Dacă nu se mai respectă măsurile de protecție este pentru că VOI nu mai aveți niciun pic de credibilitate. Românii văd cum la păcănele sau la chefurile voastre monstruoase ori în elicopterele de pe stadioane virusul nu atacă, dar atacă în spitale, că de aia le țineți închise pentru bolnavii cronici, atacă în teatre și în restaurante.

Voi, de la cel mai înalt nivel, ați subminat toate regulile, voi ați împărțit România în două – în șmecheri pentru care nu există lege și "proști"... Voi sunteți cei care v-ați bătut joc de români și nu le-ați dat nici măcar măști de protecție!

Asumați-vă măcar o dată răspunderea! Voi sunteți singurii vinovați, nu românii sau PSD!
#MINCIUNApnl", a transmis, joi, şefului grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Florin Roman
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close