Antena 3 CNN Politică Senat. Chiulul duce la adoptări multe şi tacite

Senat. Chiulul duce la adoptări multe şi tacite

Senat. Chiulul duce la adoptări multe şi tacite
26 Apr 2007   •   10:42

Chiulul senatorilor poate dăuna grav sănătăţii României. Iar motivele sunt simple: nu mai puţin de 43 de proiecte de lege sunt în pericol să fie adoptate tacit de Senat, scrie ?România Liberă?. După ce marţi senatorii nu au reuşit să voteze nici măcar ordinea de zi, şedinţa s-a suspendat din cauza chiulului în masă al senatorilor. Cei rămaşi în sală erau mult sub numărul minim necesar, de 69.

Şi după lupte seculare care au durat de la ora 9.00 şi până la ora 11.15, moment în care şedinţa a fost suspendată, s-au tot numărat şi s-au tot strigat doar-doar or ieşi la numărătoare. N-au ieşit. Şi nici nu au aflat, sau poate nu i-a interesat, că miercuri a fost adoptată tacit o propunere legislativa a PC prin care se instituie o taxă de solidaritate socială, scriu jurnaliştii de la ?România Mare?.

Nu au aflat probabil nici că alte 43 de proiecte de lege care trebuiau discutate miercuri sunt în pericol de a fi adoptate tacit, mai ales că termenul de adoptare este 30 mai. Zi care... surpriză sau nu, este liberă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul taie 50% din sporurile bugetarilor care nu atrag bani europeni
x close