Antena 3 CNN Politică Senatorii îşi iau maşini de 1,5 mil. euro

Senatorii îşi iau maşini de 1,5 mil. euro

Senatorii îşi iau maşini de 1,5 mil.  euro
19 Mai 2007   •   22:59

Într-o primă etapă, conform deciziei Biroului Permanent, se vor cumpăra 20 de autoturisme confort superior, cu o capacitate cilindrică de peste 2000 de centimetri cubi. ?Maşinile vor fi folosite de membrii Biroului permanent al Senatului şi de liderii grupurilor parlamentare. Actualele autoturisme sunt vechi şi pun în pericol siguranţa pasagerilor?, declara secretarul general al Senatului Dan Vasiliu. Primul lot de maşini va costa în jur de 820.000 de euro.

Conform documentaţiei depuse pe site-ul Uniunii Europene, termenul limită până la care poate fi obţinut caietul de sarcini este 22 iunie, iar ofertele concrete se primesc până pe 25 iunie. Într-o a doua etapă, după luna iunie, Senatul va mai cumpăra 21 de maşini de ? confort mediu?, cu o capacitate cilindrică mai mică de 2000 de centimetri cubi.

?Acestea sunt pentru şefii comisiilor parlamentare şi costă în jur de 700.000 de euro?, a precizat Dan Vasiliu. Acesta susţine că toate cheltuielile cu maşinile noi au fost prevăzute în bugetul Senatului pe anul acesta.

Citiţi articolul complet în Gândul

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close