Antena 3 Politică Sevil Shhaideh: ”Klaus Iohannis mi-a lăsat impresia că mă va nominaliza. L-am rugat să mă accepte”

Sevil Shhaideh: ”Klaus Iohannis mi-a lăsat impresia că mă va nominaliza. L-am rugat să mă accepte”

30 Dec 2016   •   08:34
Sevil Shhaideh: ”Klaus Iohannis mi-a lăsat impresia că mă va nominaliza. L-am rugat să mă accepte”
Sursa foto: Foto: presidency

Sevil Shhaideh, prima propunere de premier a PSD, a confirmat, joi, la un post de televiziune, afirmaţiile lui Liviu Dragnea privind ameninţările cu moartea, afirmând că ele au fost trimise pe Facebook, dar a primit şi mesaje pe telefon, imediat după ce preşedintele Klaus Iohannis a refuzat nominalizarea ei, scrie news.ro.

"Au fost mult mai multe lucruri, nu numai ameninţări cu moarte, au fost telefoane, au fost mesaje, am ajuns la un moment dat să ne speriem, eu personal, şi soţul, când toate aceste mesaje au ajuns pe Facebook-urile copiilor şi apoi pe Facebook-ul soţului. Nu vreau să reproduc absolut nimic din ce am citit noi acolo, ca să nu dăm idei altora, dar nu este normal", a spus Sevil Shhaideh.

Social-democrata a spus că nu a mers şi la Poliţie cu aceste ameninţări, pentru că nu avea alte dovezi decât mesajele de pe Facebook, însă "s-a speriat mai tare" de faptul că toate ameninţările au venit imediat după refuzul lui Klaus Iohannis.

Sevil Shhaideh a adăugat că speră că lucrurile se vor linişti după această perioadă. "L-am rugat pe domnul preşedinte, n-am vrut să dezamăgesc, dar vă rog să mă acceptaţi, că sunt momente în viaţă când e mai important să îţi aperi familia. (...) Nu am fost pregătită pentru acest nivel de ură, pentru că eu am crescut aici, n-am avut niciodată un sentiment de nesiguranţă", a mai spus ea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close