Antena 3 CNN Politică Sibiu. Miting PSD anti-Băsescu de Ziua Europei

Sibiu. Miting PSD anti-Băsescu de Ziua Europei

Sibiu. Miting PSD anti-Băsescu de Ziua Europei
09 Mai 2007   •   23:19

Partidul Social Democrat a organizat miercuri, cu prilejul Zilei Europei, un miting la Sibiu, la care a participat şi liderul partidului, Mircea Geoană. Deşi scopul declarat al acestui miting a fost Ziua Europei, discursul preşedintelui social-democrat a fost concentrat pe lupta electorală împotriva preşedintelui suspendat Traian Băsescu. La miting s-a remarcat aripa social-democrată de la Cluj, care a fost prezentă pe scenă în frunte cu liderul clujean Ioan Rus. Aproximativ 7.000 de persoane s-au strâns la miting, spun jandarmii locali.

Discursul lui Mircea Geoană
Mircea Geoană a anunţat că social-democraţii vor respecta voinţa cetăţenilor indiferent care va fi rezultatul referendumului. ?PSD va respecta voinţa cetăţenilor României indiferent de referendum. Teama mea este că domnul Băsescu nu va învăţa nimic din această experienţă democratică?, a spus Mircea Geoană. Liderul social-democraţilor a mai spus că după referendum, ?PSD se simte obligat să facăun efort de coerenţă, dacă este posibil, de reconciliere naţională . Nu avem voie să stricăm şi următorii ani europeni ai României?.

Mircea Geoană l-a criticat pe Traian Băsescu pentru faptul că acesta ?i-a vorbit de rău, marţi seara, într-o emisiune televizată, pe foştii şefi de stat ai României?. Mircea Geoană nu exclude posibilitatea ca, în cazul în care s-ar organiza alegeri prezidenţiale anticipate, să-şi depună candidatura pentru cea mai înaltă funcţie în stat. ?Dacă vom avea prezidenţiale anticipate, România şi lumea nu se termină cu Traian Băsescu. Dacă trebuie lideri de partide care să intre în această competiţie, evident şi liderul PSD va fi în această competiţie?, a declarat Mircea Geoană.

Antena3.ro&Rompres

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close