Antena 3 CNN Politică Silviu Prigoană: Băsescu va promulga legea privind salariile profesorilor

Silviu Prigoană: Băsescu va promulga legea privind salariile profesorilor

Silviu Prigoană: Băsescu va promulga legea privind salariile profesorilor
21 Oct 2008   •   23:40

Omul de afaceri Silviu Prigoană, candidat PD-L la alegerile parlamentare, ştie ceea ce întreaga suflare politică şi câteva categorii socio-profesionale aşteaptă cu sufletul la gură: preşedintele Traian Băsescu va promulga cu siguranţă legea prin care salariile cadrelor didactice vor fi majorate cu 50 la sută.
Prigoană a povestit că a aflat acest lucru direct de la sursă, adică de la şeful statului. Acţiunea se întâmpla duminică, în Parcul IOR, unde Prigoană ?s-a nimerit? în vecinătatea lui Băsescu şi a soţiei, precum şi a primarului Sector 3, Liviu Negoiţă, scrie ?Gândul?. Conform lui Prigoană, politică nu s-a discutat decât un pic, pe final, când el l-a întrebat direct pe Băsescu dacă promulgă legea.
Şeful statului a fost categoric şi a răspuns că va face acest lucru atunci când va primi actul normativ. ?O să vedeţi că aşa e, mai ales că dânsul a făcut deja o afirmaţie în faţa presei, imediat după ce legea a fost adoptată de Parlament. A spus: ŤCum să nu!ť şi o să vedeţi că o să promulge legea, aşa cum a promulgat-o şi pe cea a pensiilor?. Prigoană era la curent şi cu faptul că preşedintele a cerut informaţii suplimentare de la Guvern în această chestiune: ?A cerut informaţii suplimentare pentru că, pe proiecţia bugetară, banii sunt în interiorul lui cei 5 ? 6 la sută şi există...?. Măsura este criticată de numeroşi anailişti economici, dar şi de membri ai Guvernului pe motiv că ar destabiliza puternic economia.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silviu Prigoana majorare salariala guvern
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close