Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei: Interviul exploziv în care Liviu Dragnea face dezvăluiri despre viitorul premier

Sinteza zilei: Interviul exploziv în care Liviu Dragnea face dezvăluiri despre viitorul premier

Sinteza zilei: Interviul exploziv în care Liviu Dragnea face dezvăluiri despre viitorul premier
Sursa foto: Foto captura Antena 3
19 Dec 2016   •   21:16

Mihai Gâdea a difuzat luni seară, la Sinteza Zilei, un fragment dintr-un interviu acordat de Liviu Dragnea, la finalul campaniei electorale, la Antena 3, care ar putea deține cheia formării viitorului guvern.

Mai exact, Mihai Gâdea susține că din acest interviu reiese că propunerea de premier din partea PSD-ALDE ar fi chiar Liviu Dragnea.

Iată ce spunea Liviu Dragnea, la Antena 3, în ultima zi de campanie:

”Vreau să le spun celor care ne privesc câteva informații care, bineînțeles, nu au fost prezentate pentru că nu erau în avantajul lor. În primul rând, eu am fost condamnat pentru ceva de care nu am fost acuzat în rechizitoriu. Nu știu dacă mai există un caz în lume. Adică, ești trimis în judecată pentru că ai ucis un om, iar instanța spune că nu, nu e mort că l-a văzut că e viu. După care te condamnă și afli peste șase luni, când primești motivarea, că ai fost condamnat pentru că ai furat o mașină. Și tu întrebi, dacă îmi spuneați în timpul procesului că sunt acuzat de asta, vă aduceam mașina și proprietarul că nu eu am furat-o. În fapt, ca să se ştie, în 2012 practic eram parteneri şi cu mulţi dintre cei care acum acuză. Se vorbea că eu am fraudat 2 milioane de voturi. Dincolo de faptul că s-a ajuns la vreo 600 şi ceva de voturi cu semnul întrebării, instanţa a stabilit că n-are nicio legătură cu mine. În schimb, instanţa a hotărât că, din cauza unor sms-uri trimise de la sediul central al PSD-ului către membrii PSD, nu de către mine, ci sunt declaraţiile sub jurământ ale unor colegi de ai mei că nu eu trimis acele sms-uri, ar fi putut influenţa membrii de partid să consulte listele electorale permanente care oricum sunt publice şi prin asta ar fi putut încălca legea protecţia datelor personale. Pentru asta am fost condamnat”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a precizat că își dorește să meargă cu dosarul său la CEDO, însă nu poate face acest lucru pentru că nu a primit motivarea magistraților nici până acum, la șapte luni după sentință.

”Eu până la ora asta nu am primit motivarea. Au trecut șapte luni de zile. Aștept de șapte luni de zile să merg la CEDO, dar nu pot pentru că nu am primit motivarea. Dacă mă mai primește, că la CEDO mergi în primele șase luni de la condamnare”, a mai spus Dragnea, la Antena 3.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close