Antena 3 CNN Politică ?Şobolanul rozaliu? versus ?Beţivul?

?Şobolanul rozaliu? versus ?Beţivul?

?Şobolanul rozaliu? versus ?Beţivul?
11 Mai 2007   •   08:20

Politicienii au trecut la artileria grea în campania pentru referendum. Schimbul de replici dintre deputatul PSD Viorel Hrebenciuc şi preşedintele suspendat Traian Băsescu s-a înteţit. Tonul a fost dat în urmă cu două zile, când Traian Băsescu l-a pus pe Hrebenciuc pe lista oligarhilor. Iar acum, discursul pe care Traian Băsescu l-a ţinut la ultimul său miting de la Cluj are urmări din ce în ce mai neaşteptate, care depăşesc limitele limbajului politic. Viorel Hrebenciuc a reacţionat dur. El a susţinut că ar fi negociat cu Traian Băsescu ieşirea Partidului Democrat de la guvernare. Preşedintele suspendat nu a lăsat fără răspuns această afirmaţie.

?Mă vedeţi pe mine negociind cu un şobolan rozaliu cum este Viorel Hrebenciuc? Am considerat că este dezonorant să port discuţii cu un om politic de ţeapa lui Viorel Hrebenciuc. Pe unde trece el miroase a fraudă, a combinaţii care depăşesc bunul-simţ. Mirosul lui nu se găseşte nici la Palatul Cotroceni, şi nici pe hainele mele", a declarat Traian Băsescu. La aceste cuvinte, social-democratul Viorel Hrebenciuc a renunţat la discursul politic şi a trecut la artileria grea.

"Diferenţa majoră dintre mine şi Băsescu e aceea că eu sunt întotdeauna treaz, iar el e beat. Dacă nu mai ţine minte ce am vorbit, asta e din cauza cantităţii foarte mari de whisky pe care a îngurgitat-o. Nu e vina mea. Şi pentru că Băsescu a adus vorba de mirosuri, îl sfătuiesc să se spele şi să nu mai miroasă a transpiraţie.(...) Băsescu e recunoscut ca omul care nu se ţine niciodată de cuvânt, nici chiar cu cei din propriul partid. Bănuiesc că aceste lucruri le-a învăţat în cele două luni de şcoală la Băneasa, înainte de 1989", a afirmat Hrebenciuc.

Antena 3

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close