Antena 3 CNN Politică Şova: Chimistul Andruh a spus ca juristul Ponta a plagiat. Paginile în cauză conţin texte legale

Şova: Chimistul Andruh a spus ca juristul Ponta a plagiat. Paginile în cauză conţin texte legale

Şova: Chimistul Andruh a spus ca juristul Ponta a plagiat. Paginile în cauză conţin texte legale
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Iun 2012   •   19:32

Paginile despre care CNATDCU spune că sunt copiate conţin texte legale. Ele nu reprezintă plagiat. (...) Sunt texte din acte normative, a declarat senatorul PSD Dan Şova, în ediţia de vineri a emisiunii "100 de minute", de la Antena 3.

Şova a mai precizat la Antena 3 că acest Consiliu Naţional de Atestare nu este competent pe lege să analizeze dacă o teză de doctorat este plagiat, ci Comisa de Etică este cea care are această competeţă şi în baza raportului întocmit de această comisie, CNATDCU dezbate dacă este cazul sau nu să se retragă titlul de doctor.

Senatorul PSD consideră că o discuţie competentă pe tema posibilului plagiat al unui jurist trebuie purtată cu specialişti din domeniu, şi nu cu doctori în chimie, precum preşedintele Consiliului Naţional de Atestare Marius Andruh.

Mai mult de atât, senatorul Dan Şova subliniază că premierul Victor Ponta a fost singurul specialist român care a făcut parte din comisia de înfiinţare a Curţii Penale Internaţionale, subiectul tezei acestuia de doctorat.


×
Subiecte în articol: "100 de minute" de la Antena 3
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close