Antena 3 CNN Politică Ştirea Zilei: Băsescu, nedespărţit de PD-L

Ştirea Zilei: Băsescu, nedespărţit de PD-L

Ştirea Zilei: Băsescu, nedespărţit de PD-L
Sursa foto: Stirea Zilei
08 Sep 2009   •   20:10


Traian Băsescu a uitat de "ţigancă împuţită". După ce a văzut la "Ştirea Zilei" că Regele Cioabă i-a ieşit în întâmpinare lui Sorin Oprescu la Sibiu, Băsescu a descins azi în mijlocul romilor şi i-a luat la dans. Instinct electoral, nu-i aşa? Atent, Bercea Mondialu i-a dăruit doamnei Băsescu un lanţ de aur.

Strategii partidelor nu mai au nicio îndoială: după participarea de ieri a lui Sorin Oprescu la "Ştirea Zilei" sunt convinşi că în câteva săptămâni, primarul Capitalei îşi va anunţa candidatura.

Între timp, la Parlament, şefii serviciilor şi ministrul apărării au fost audiaţi în cazul Băbeni şi a înregistrării ilegale a discuţiilor din comisia care-o anchetează pe Elena Udrea. Azi, comisia Orban a cerut începerea urmăririi penale împotriva ministrului turismului.

Acestea dar şi alte subiecte sunt dezbătute, pe larg, în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea.

Invitaţi în această seară sunt Adriean Videanu, prim-vicepreşedinte PDL şi ministru al economiei, Teodor Meleşcanu, vicepreşedinte PNL şi preşedintele comisiei de apărare din Senat şi Victor Ponta, vicepreşedinte PSD şi ministru pentru relaţia cu parlamentul.

Tema emisiunii - "Băsescu, nedespărţit de PD-L".

PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Stirea Zilei
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close