Antena 3 CNN Politică Ştirea Zilei: Câţi îi supravieţuiesc lui Boc

Ştirea Zilei: Câţi îi supravieţuiesc lui Boc

Ştirea Zilei: Câţi îi supravieţuiesc lui Boc
Sursa foto: Stirea Zilei
05 Mai 2010   •   20:09

Liderul PNL Crin Antonescu cere ca preşedintele Traian Băsescu să îşi asume răspunderea pentru situaţia în care a ajuns ţara. Pe surse, aşa cum se întâmplă de câteva zile, ni se confirmă majorarea TVA la 24% şi a cotei unice la 20%.

Ministrul de interne a recunoscut azi doar că guvernul discută cu FMI despre creşterea taxelor. Ulterior, Traian Băsescu l-a convocat pe Emil Boc la Cotroceni, dar nu a venit nicio declaraţie oficială. Banca Naţională se opune cu îndârjire creşterii taxelor, care vor sufoca şi ce-a mai rămas pe piaţă şi vor duce la explozii de preţuri, evaziune, şomaj. Suspansul durează până mâine, când FMI pleacă.

Şi Bruxelles-ul ne dă veşti proaste. Comisia Europeană spune că mai toate calculele făcute de guvernul Boc au fost greşite, în consecinţă le-a refăcut.

Zvonurile privind remanierea prind aripi. Deputatul PDL Sever Voinescu scrie pe blog că se impune o schimbare serioasă în echipa de guvernare.

Acestea dar şi alte subiecte sunt dezbătute, pe larg, în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea.

Invitaţi în această seară sunt Liviu Dragnea, Relu Fenechiu, Victor Ciorbea şi Radu Preda.

Tema emisiunii - "Câţi îi supravieţuiesc lui Boc".

PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Stirea Zilei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close