Antena 3 Politică Ştirea Zilei: Condamnaţi la sărăcie

Ştirea Zilei: Condamnaţi la sărăcie

17 Mai 2010   •   20:07
Ştirea Zilei: Condamnaţi la sărăcie
Sursa foto: Stirea Zilei

Croit cu grijă, planul preşedintelui Traian Băsescu s-a destrămat. Imediat după ce şi-a asumat cele mai dure măsuri de care au auzit românii, brusc, preşedintele a aruncat răspunderea în curtea CES. Sindicatele şi patronatele s-au lepădat însă de mărul otrăvit şi cer guvernului redactarea unei noi scrisori către FMI, în care să fie consemnate măsurile propuse de ele, pentru că nu sunt de acord cu reducerea salariilor şi pensiilor.

Deşi guvernul şi Traian Băsescu susţin că au propus soluţia cea mai bună, chiar dacă e dură, iar lumea tremură la gândul că va veni oricum şi vremea majorării taxelor, sunt specialişti care spun că există şi o a treia cale.

Acestea dar şi alte subiecte sunt dezbătute, pe larg, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea.

Invitaţi în această seară sunt vicepreşedintele Senatului, profesorul universitar doctor Dan Voiculescu şi ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu.

Tema emisiunii - " Condamnaţi la sărăcie".

PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close