Antena 3 CNN Politică Ştirea Zilei: Criza fură din salarii?

Ştirea Zilei: Criza fură din salarii?

Ştirea Zilei: Criza fură din salarii?
Sursa foto: Stirea Zilei
30 Apr 2009   •   20:56

Profesorii boicotează tezele naţionale, după ce guvernul a schilodit bugetul educaţiei. Preşedintele Băsescu i-a chemat pe liderii sindicali la Cotroceni, de faţă cu Boc şi ministrul Educaţiei, dar, public, s-a purtat ca şi cum această problemă n-ar fi existat. După plecarea presei, sindicaliştii au recunoscut că Băsescu le-a spus să facă ce vor.

Ieri, Băsescu i-a anunţat pe bugetari, din Croaţia, că ar fi o problemă cu plata salariilor şi că cei care cer măriri sunt "în eroare". Doar politicienii care au promis aceste măriri nu sunt niciodată în eroare.

După ce legea unică de salarizare a fost transformată într-o glumă, Săptămâna Financiară dezvăluie că guvernul pregăteşte acum o lege unică pentru pensionari, pentru a scăpa de diferenţele dintre pensiile speciale din armată, interne, justiţie, diplomaţie şi servicii secrete. Pentru PSD e un moment bun să facă apel la energii pozitive. Altfel, "dacă o să avem numai vrajbă, ceaţă şi scandal la vârf, o să ne bată Dumnezeu," a anunţat azi liderul PSD Mircea Geoană.

Acestea, dar şi alte subiecte au fosst dezbătute, pe larg, de către Mariana Câmpeanu, Sever Voinescu şi Ecaterina Andronescu, în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea.

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Stirea Zilei
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close