Antena 3 Politică Ştirea Zilei: Disperare printre profesori

Ştirea Zilei: Disperare printre profesori

22 Apr 2010   •   20:08
Ştirea Zilei: Disperare printre profesori
Sursa foto: Stirea Zilei

Ce criză, ce Boc, ce nor, ce pensii? Persoana fizică revine în forţă! "Jurnalul Naţional" scrie că ministrul Adriean Videanu a cerut dezlegare de la Comisia Europeană să poată da fonduri europene "persoanei particulare" Adriean Videanu, adică lui. Ministrul a povestit pentru "Gândul" că persoana fizică Videanu nu are decât de 2 milioane de euro, şi că n-are ce face dacă toată lumea crede că are 200 de milioane. La o avere de "doar" 2 milioane se explică şi nevoia de bani europeni, şi concesionarea uriaşului teren pentru palatul rezidenţial pe 100 de euro anual! Mai emoţionant decât Videanu e chiar Emil Boc. El vrea să facă economii la pixuri şi se plânge, arată "Financiarul", că vom ajunge în situaţia Greciei pentru că guvernul său nu face reforme.

Acestea dar şi alte subiecte sunt dezbătute, pe larg, în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea.

Invitaţi în această seară sunt Mircea Geoană şi Victor Ciutacu.

Tema emisiunii - Disperare printre profesori
PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close