Antena 3 CNN Politică Ştirea Zilei: Se caută premier de criză

Ştirea Zilei: Se caută premier de criză

Ştirea Zilei: Se caută premier de criză
Sursa foto: Stirea Zilei
13 Oct 2009   •   20:16

Pentru prima dată după 89, Guvernul a fost sancţionat, prin vot, de Parlament, pentru abuzuri constituţionale. Cabinetul portocaliu al lui Emil Boc a fost demis de o majoritate covârşitoare, în ciuda încercărilor PDL de a schimba rezultatul prin orice mijloace. Ultimele zile au vuit acuzaţiile că PDL cumpără parlamentari pe sume uriaşe.

UDMR a înclinat balanţa în cele din urmă, liderii democrat liberali fiind iritaţi că Uniunea ar fi jucat la două capete. Politic, este cea mai usturătoare înfrângere pe care a suferit-o vreodată Traian Băsescu. Şi vine şi cu o lună înainte de alegeri.

PSD şi PNL preferă un guvern de tehnocraţi, neangajaţi politic, la a cărui conducere liberalii îl văd pe primarul Sibiului. Traian Băsescu are desigur cu totul alte preferinţe.

Acestea dar şi alte subiecte sunt dezbătute, pe larg, în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea.

Invitaţi în această seară sunt Dan Nica, vicepreşedinte PSD, Mircea Toader, liderul deputaţilor PDL şi Eugen Nicolăescu, vicepreşedinte PNL.

Tema emisiunii - "Se caută premier de criză".

PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Stirea Zilei
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close