Antena 3 CNN Politică Ştirea Zilei: "Spiru să respecte legea!"

Ştirea Zilei: "Spiru să respecte legea!"

Ştirea Zilei: "Spiru să respecte legea!"
Sursa foto: Stirea Zilei
10 Aug 2009   •   20:11

România este în recesiune severă. Anunţul a fost făcut de FMI, care dă bani de pensii şi salarii administraţiei conduse de Băsescu doar cât să treacă de prezidenţiale. Ce va fi după, nu contează pentru nimeni acum.

Premierul Boc a intrat în vrie: vrea ca parlamentul să treacă la ordin, ugent, 4 legi importante. Din două motive - unul impus de FMI, celălalt impus de faptul că preşedintele Băsescu n-are cu ce să se laude în campania electorală.

Democrat-liberalii speră să-i şi supună pe social-democraţi unui test de fidelitate. Marian Vanghelie declara la Ştirea Zilei că tot scandalul în coaliţie a început pentru că "PSD a supărat-o pe prinţesa Elena Udrea". Aşa că, acum plăteşte Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, căreia premierul Boc şi PDL încearcă să-i forţeze mâna pe legea educaţiei.

Ministerul Educaţiei e în conflict şi cu Universitatea Spiru Haret, care-a anunţat că nu va aplica deciziile dure cerute de Andronescu în raportul prezentat sâmbătă guvernului.

Acestea dar şi alte subiecte sunt dezbătute, pe larg, în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea.

Invitaţi în această seară sunt ministrul Educaţiei Ecaterina Andronescu, purtătorul de cuvânt al Universităţii Spiru Haret, George Nicolau, deputatul PNL Alina Gorghiu şi deputatul PDL Ioan Oltean.

Tema emisiunii - "Spiru să respecte legea!".

PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Stirea Zilei
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close