Antena 3 CNN Politică Sulfina Barbu cere demisia premierului

Sulfina Barbu cere demisia premierului

Sulfina Barbu cere demisia premierului
21 Apr 2007   •   18:15

Preşedintele Organizaţiei de Femei a Partidului Democrat (OFPD), Sulfina Barbu, i-a cerut sâmbătă premierului Călin Popescu-Tăriceanu ?să facă un gest de normalitate după referendum: demisia de onoare?. ?Premierul uită limitele funcţiei pe care o ocupă, fiind pătruns de mirajul puterii. A uitat că este un simplu premier numit de preşedinte. Tăriceanu a demonstrat că abţinerea sa de la vot era doar o poză şi că de fapt dorinţa sa cea mai fierbinte era să scape de Traian Băsescu de la Cotroceni?, a afirmat Sulfina Barbu, într-o conferinţă de presă susţinută la Urziceni.

Sulfina Barbu consideră înţeleaptă decizia lui Traian Băsescu de a nu demisiona, pentru că ?astfel ar fi făcut jocul coaliţiei antiprezidenţiale care abia aşteaptă să-i interzică acestuia o nouă candidatură la alegerile prezidenţiale anticipate?. Prezentă la Urziceni, la Colegiul Director al OFPD, Sulfina Barbu a spus că ?momentul atât de evitat de politicieni, referendumul, se apropie cu repeziciune şi, în acest moment, este inevitabil. Votul pe care îl vor da românii peste o lună va fi un vot pro-Băsescu şi anti-Tăriceanu.Va fi un vot care va delegitima actuala coaliţie antiprezidenţială şi care va reaşeza în drepturi preşedintele românilor?.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat vineri că nu demisionează din funcţie şi că va merge la referendum. Românii vor fi chemaţi la urne pe 20 mai pentru a decide dacă mai vor sau nu ca Traian Băsescu să conducă ţara.

Rompres

×
Parteneri
Vine vara în România! Prognoza meteo pentru luna iunie
x close