Antena 3 Politică Sulfina Barbu şi Sever Voinescu admit că în PDL există corupţi

Sulfina Barbu şi Sever Voinescu admit că în PDL există corupţi

de Antena3.ro    |    04 Dec 2010   •   16:55
Sulfina Barbu şi Sever Voinescu admit că în PDL există corupţi
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Se înmulţesc criticile privind corupţia în interirorul PDL. Sulfina Barbu admite că în partid există persoane care nu respectă regulile atunci când e vorba de bani publici.

Remarca a fost întărită de Sever Voinescu. Deputatul democrat liberal susţine că în momentul de faţă corupţia afectează toate partidele, inclusiv PDL.

PDL, criticat din interior


La rândul său, europarlamentarul Cristian Preda acuză că în multe filiale ale PDL competiţiile interne sunt mimate, pentru că nu există decât un singur candidat. De aceea propune ca în aceste cazuri nici să nu se mai organizeze alegeri. În privinţa opţiunii pentru Primăria Capitalei, Preda respinge ideea susţinerii unei candidaturi a lui Neculai Onţanu.

Cristian Preda este decis să îşi apere ideile indiferent de opreliştile din PDL sau din afara partidului. Europarlamentarul spune că un politician poate activa cu succes aproximativ 10 ani, după care ar trebui să se retragă de pe scena politică.

Preda propune ca în cazul organizaţiilor unde există un singur candidat nici să nu se organizeze alegeri.

Propunerea lui Cristian Preda a venit după ce în multe organizaţii a existat un singur candidat la alegrile interne.

Cristian Preda: În multe filiale PDL competiţiile sunt mimate

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close