Antena 3 CNN Politică Surse: Elena Udrea pregăteşte o nouă formaţiune politică: Mişcarea Populară

Surse: Elena Udrea pregăteşte o nouă formaţiune politică: Mişcarea Populară

Surse: Elena Udrea pregăteşte o nouă formaţiune politică: Mişcarea Populară
Sursa foto: Foto: Agerpres
de G.S.    |    24 Mar 2013   •   14:16

Elena Udrea şi susţinătorii săi intenţionează să constituie o nouă formaţiune politică, care să aibă ca bază circa 30 de parlamentari PDL cărora urmează să li se alăture aleşi din PNL şi PPDD. Deocamdată, Udrea aşteaptă rezultatul oficial al contestaţiei depuse la comisia de organizare a alegerilor, conform pesurse.ro.

Despărţirea Elenei Udrea de PDL este iminentă, după ce fostul ministru al turismului a pierdut alegerile pentru şefia PDL. Conform sursei citate, ea se va produce în cazul în care contestaţia sa privitoare la rezultatul votului ar fi respinsă, iar Udrea are deja trasate planurile pentru viitorul politic apropiat.

În urma întâlnirilor de taină pe care ea le-a avut sâmbătă noaptea, s-a decis ca Elena Udrea să creeze un nou partid, Mişcarea Populară, în rândul căruia ar urma să se regăsească nu mai puţin de 50 de parlamentari, 30 dintre ei de la PDL, iar câte 10 de la PNL şi PPDD. De asemenea, demersului săi i se vor alătura primarii din Braşov, Arad şi Târgu Mureş.

Până la concretizarea noului proiect politic, Elena Udrea şi cei care o sprijină vor să rămână simpli membri de partid în PDL. Astfel, au decis să nu accepte nicio funcţie în viitorul Biroul Permanent Naţional al partidului care urmează să se constituie în cadrul şedinţei Consiliului Naţional de Coordonare ce va avea loc peste două săptămâni.

×
Parteneri
Ciclon polar peste România! Cod galben de ninsori și viscol în 28 de județe
x close