Antena 3 CNN Politică Tăriceanu a numit noii secretari de stat

Tăriceanu a numit noii secretari de stat

Tăriceanu a numit noii secretari de stat
03 Mai 2007   •   23:23

Premierul Tăriceanu a numit mai mulţi secretari de stat la diferite ministere, în locul posturilor eliberate de membrii PD, în urma reorganizării Guvernului. Marian Petrache şi Marin Pătuleanu au fost numiţi în funcţia de secretar de stat la Ministerul Internelor şi Reformei Administrative, iar Septimiu Buzaşu şi Barna Tanczos au fost numiţi secretari de stat la Ministerul Transporturilor.

Theodora Bertzi şi Ionel Muscalu au fost numiţi în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii, iar Zsuzsanna Peter, la Ministerul Justiţiei. Silviu Stoica va ocupa funcţia de secretar de stat la Ministerul Mediului, iar Horia Ion Irimia a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.

Bogdan Ştefan a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, o altă decizie semnată de premier fiind numirea Marielei Neagu ca secretar de stat al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului.

Dorel Căminescu, secretar general, va exercita atribuţiile de secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989. Radu Roatiş, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a fost numit în funcţia de preşedinte al instituţiei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close