Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Arătaţi-mi dovada colaborării cu PSD şi o mănânc

Tăriceanu: Arătaţi-mi dovada colaborării cu PSD şi o mănânc

Tăriceanu: Arătaţi-mi dovada colaborării cu PSD şi o mănânc
28 Iun 2007   •   08:05

Guvernul Tăriceanu nu este susţinut de PSD, iar între liberali şi social-democraţi nu există niciun fel de înţelegere în acest sens. Declaraţiile au fost făcute chiar de premierul Tăriceanu, la postul public de televiziune. Călin Popescu Tăriceanu a negat încă o dată faptul că liberalii ar avea o înţelegere politică cu PSD. ?Liderul PD a spus: ştiu eu că există o înţelegere. Îl rog să o producă, dacă există, şi eu o mănânc aici. (...) vă spun foarte clar: nu există niciun fel de înţelegere şi nu există nici în viitor o perspectivă de a încheia o înţelegere cu PSD?, a spus premierul.

El consideră însă că social democraţii nu au niciun interes ca în acest moment să se organizeze alegeri anticipate. ?S-ar putea următorul lucru: şi PSD să înţeleagă, să considere, prin evaluările pe care le-a făcut, că nu au un interes acum să meargă către alegeri anticipate şi acest lucru poate să le dea un anumit tip de comportament politic?.

Tăriceanu a lansat un atac şi la adresa Partidul Democrat. El consideră că democraţii îşi fac un joc de imagine prin depunerea unor moţiuni simple, pentru că PD continuă să fie prezent în structurile de putere. Întrebarea fundamentală este cât de mult se află PD în opoziţie, din moment ce are peste 700 de oameni care sunt în structurile de putere la nivel central şi la nivel local?, a mai spus primul-ministru.

Antena 3

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close