Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: moţiunea PSD este parte dintr-un joc politic

Tăriceanu: moţiunea PSD este parte dintr-un joc politic

Tăriceanu: moţiunea PSD este parte dintr-un joc politic
17 Aug 2007   •   17:37

Ameninţat cu o moţiune de cenzură, premierul Călin Popescu Tăriceanu acuză PSD-ul că este interesat doar de putere. Aceasta este o primă reacţie a prim-ministrului, după ce social-democraţii au anunţat că vor depune o astfel de moţiune până pe 10 septembrie. Tăriceanu a caracterizat demersul PSD drept un simplu joc politic şi o alegere greşită, care va crea instabilitate.

În celălalt capăt al ţării, în Baia Mare, liderul PSD şi-a continuat atacurile la adresa Executivului şi a premierului. Mircea Geoană a acuzat încă o dată actualul guvern de pasivitate şi de lipsă de reacţie, de aceea consideră legitimă introducerea unei moţiuni.

Pus să detalieze intenţia de a deveni premier, Geoană a explicat că orice lider de partid şi-ar dori acest post, pentru a-şi aduce formaţiunea politică la guvernare. Liderul PSD s-a declarat indignat de faptul că, după trei ani de guvernare, România nu a absorbit niciun leu din fondurile europene. De asemenea, el a afirmat că până la începutul sesiunii parlamentare nu vor avea loc discuţii cu partidele politice.

Antena 3

×
Parteneri
Metoda prin care românii au păcălit automatele de reciclare
x close